AutóbuszrendelésAutóbuszos személyszállítás


ÁRAINKKérjük árajánlattal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot az iroda@autobuszrendeles.hu e-mail címen keresztül, és kollégáink igyekeznek minél hamarabb válaszolni!
  • Az árakat minden esetben személyes megegyezés során, a megrendelővel előzetesen egyeztetve állapítjuk meg, az utazás időtartamától, távolságától, valamint a megrendelés gyakoriságától függően.

  • Budapest területén a ki- és beállásra 15-15 km-t, óradíj esetén fél-fél órát számítunk fel.

  • Minimális teljesítmény óradíj esetén napi 4 óra, egy- vagy többnapos program esetén 250 km/nap. Amennyiben a tényleges teljesítmény kevesebb, mint a minimális, akkor a minimális teljesítmény kerül kiszámlázásra. Az óra vagy km díjas díjszabás közül mindig a vállalkozónak előnyösebb kerül kiszámlázásra.

  • A gépkocsivezető(k) szállásának és félpanziójának költsége, az úthasználati (autópályadj, útadó, komp- és alagútdíj) és a parkolási díjak a megrendelőt terhelik. Az autóbuszvezető(k) félpanziójának a költségét a megrendelő rendezi a szállásadóval, a parkolási díjakat helyben fizeti, vagy megegyezés szerint  később kerül elszámolásra a gépkocsivezetővel.

  • Nemzetközi teljesítésnél az Áfa kulcsa 0%, belföldi út esetén 27%.
Horváth Attila

Mobil: +36-70-395-6971

E-mail: iroda@autobuszrendeles.hu
© Hobusz-Eurotravel Kft. 2017